Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar team voor de uitvoering van zinken, koperen, aluminium of titanium dak- of gevelbekleding? Dan stellen wij ons heel graag aan u voor. Wij zijn met ons bedrijf RidderMeyer Zinkwerken gespecialiseerd in het ambacht van lood-, koper- en zinkwerken. Wij leggen de non-ferro metalen met gemak in het fels-, roef-, losagne- of plankprofielsysteem.

Al is Ridder-Meyer Zinkwerken op zich een relatief jong bedrijf, wij hebben echter een grote vakspecialist als adviseur in ons bedrijf. In het vakgebied is de heer Th.B. Ridder alom gewaardeerd om het uitvoeren van de grootste en meest ingewikkelde projecten. Voor wie hij niet bekend is, onder zijn leiding zijn gerenomeerde projecten als Science Center Nemo en Van Gogh museum, beide in Amsterdam, bekleedt met respectievelijk koper en titanium. Dus u begrijpt, voor zowel standaardwerk als complexe ontwerpen staan wij voor u klaar.

Het leveren van kwaliteit betekent bij Ridder-Meyer Zinkwerken niet alleen dat het eindproduct naar tevredenheid wordt afgeleverd. Ook transparante, duidelijke afspraken, heldere communicatie, en flexibel zijn in het meedenken naar de beste oplossing voor de klant behoort tot het totaalpakket. Al in het beginstadium van een project staan wij voor u klaar met advies zodat er geen tijd onnodig verloren hoeft te gaan tijdens de uitvoering.

Als u met ons in zee gaat, zult u merken dat wij van aanpakken houden en u veel (vak)werk uit handen kunnen nemen. Niet alleen op de bouwplaats, maar tevens vanuit onze eigen werkplaats in Almere, waar we onder andere dakgoten, deklijsten en maatzetwerk kunnen produceren.

Mocht u meer over ons willen weten, of graag een offerte willen ontvangen voor een project, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.